Történetünk

 

Az MTLAB eXpert Kft. küldetése az anyagvizsgálatot a megfelelő szakmai elismertségre helyezni. Ennek a célnak az eléréséhez őrizzük az idősebb generáció hitvallását, a modern innovatív megoldásokat pedig elsajátítjuk és alkalmazzuk, szakértői csapatunkat folyamatosan bővítjük.

A változás eléréséhez a gyökerekhez nyúlunk vissza, egészen a képzésekig. Részt veszünk anyagvizsgáló szakemberek oktatásában, ahol szakértőink az elméleti tudást a gyakorlati tapasztalattal egészítik ki. Azt valljuk, hogy az újabb generáció magas szintű képzése hozzájárul a régi szakmai elkötelezettség és elhivatottság visszaállításához.

Elkötelezettek vagyunk a minőség irányába, így MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szerint akkreditált laboratóriummal rendelkezünk. Jól felszerelt, korszerű laboratóriumunkban elsősorban roncsolásmenetes anyagvizsgálati eljárásokat végzünk. 

Partnereink teljeskörű kiszolgálása érdekében nemcsak telephelyünkön, hanem külső helyszíneken is nyújtjuk komplex szolgáltatásainkat. Referenciáink között több iparág meghatározó szereplői is jelen vannak, pl.erőművek, vegyipari- és olajipari létesítmények.

Klasszikus anyagvizsgálati tevékenységünk legfőképpen a tartályok, nyomástartó edények, csővezetékek, hegesztési varratok, darupályák, kazánok, lemezek, forgácsolt alkatrészek, alakított termékek és öntvényekre terjed ki.

Sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakértő kollégáink az alábbi szolgáltatásokban is támogatják megrendelőinket: 

  1. szakértés
  2. koordináció
  3. felügyelet
  4. speciális tevékenységek
  5. tanácsadás

Várjuk megkeresésüket, keressenek minket bizalommal!